martes, 2 de julio de 2013

5a MILLA FESTA MAJOR DE RUBÍ

Rouaz Redouan de la UA Terrassa i Marta Robert del Mapaxe Sport s’han adjudicat la 5ª Milla de Festa Major Ciutat de Rubí a la categoria absoluta, es a dir els nascuts al 1994 i anys anteriors. Rouaz ja va quedar segon l'any pasat i aquest any ha pogut pujar al 1er lloc del podi. 
En categoria mitjana (corredors entre 15 i 18 anys) la participacio va ser menys nombrosa que en la resta de curses i els guanyadors van ser l'Albert López i la Celia Celma de la U.A.Ripollet. Cal destacar el gran temps de Celia, mijorant el mijor registre femení de la cursa de categoria absoluta. 
En categoría petita (nascuts entre 2000 i 2003) els guanyadors han sigut el Davi Jimenez de la U.A.Rubi i la Áurea Pino del Martorell AC. 
Per ultim en categoria mini (2004 i posteriors) els guanyadors van ser Lucas Mata del Pratenc i Claudia Alarcon del CA Castellar. Cal mencionar que el Lucas i la Claudia van creuar plegats la linea d'arribada.

Per últim volem destacar que 8 atletes de la U.A.Rubí van pujar al podi. Felicitats!

El circuit a la Rambleta Joan Miró, amb un tobogan al mig força vistos, ha fet gaudir a corredors i espectadors d'aquesta 5a edició de la milla, tot un clàssic dintre de les activitats de la Festa major de la nostra ciutat.


Podeu trobar les clasificaciones i fotografies de totes les curses als links de la dreta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario