domingo, 1 de julio de 2012

4ª MILLA FESTA MAJOR DE RUBÍ "Memorial Jaume Guixà"

Faissal el Meziani i Emma Almagro guanyen la 4ª Milla Festa Major de Rubí

Faissal el Meziani del Amisi i Emma Almagro de l’Agrupació s’han adjudicat la 4ª Milla Festa Major Ciutat de Rubí a la categoria absoluta. Les 8 curses van començar amb puntualitat tot i unes gotes de pluja que van caure al finalitzar. El circuit a la Rambleta Joan Miró, amb un tobogan al mig, ha estat força exigent i a la vegada espectacular i molt vistós. La bona participació ha anat acompanyada d’un gran nivell organitzatiu, tot i la pluja que ha caigut durant una bona estona.

A les categories de pre-benjamins els guanyadors Maria Ruiz del TEAM i Mathios Rodriguez del Atletisme Cerdanyola. A la categoria Benjamí Clara las Heras de la Agrupació i Marc Sala Independent  es van imposar amb una distància de 609 metres. A partir dels alevins la distància ja era la reglamentària de 1609 metres, és a dir 3 voltes al circuit més la recta d’arribada. La Aurea Pino del Martorell i Jesus Hurtado del Viladecans  van ser els guanyadors i en infantils la Paola Carmona del Ripollet i Antonio López del Mollet. A la categoria de cadets, amb un gran nivell atlètic Berta Estragués de la A.A. Tona i Aleix Cabanach de l’Agrupació van guanyar les seves respectives proves al igual que els juvenils Aina Soler del Running Las mangueras i Albert López de la UAR.

Les categories de veterans van ser de les més nombroses demostrant any rere any que l’edat no és cap impediment per córrer. La veterana Laura Martin com a Independent va guanyar la seva prova i a la categoria masculí en veterans A el guanyador Daniel de Palol del GFT i en veterans B Jose Aranda del CAESP ho van fer a les seves curses.

Per part de la U.A.Rubí van participar 47 d’atletes i fins a  8  van pujar al podi.

L’entrega de trofeus ha estat a càrrec de la Alcaldesa Carme Garcia, el Regidor d’esports Josep Castro i Antonio Bernal President de la UAR. Finalment es van sortejar 3 pernills del Mercat de Rubí entre tots els participants. Tots els corredor van rebre una tovallola de regal, coca-cola i aigua Veri.

La UAR vol agrair el suport de les empreses Coca-Cola, Aguas Veri, Mercat de Rubí i Halcón Viatge i molt especialment als molts voluntaris de la UAR que han fet possible una magnifica organització. Gràcies a tots.