domingo, 3 de julio de 2011

3a MILLA FESTA MAJOR DE RUBÍ "MEMORIAL JAUME GUIXÀ"

JAVIER JURADO I EMMA ALMAGRO GUANYEN LA 3ª MILLA DE FESTA MAJOR CIUTAT DE RUBÍ "MEMORIAL JAUME GUIXÀ"
Rècord de participació a totes les curses
Javier Jurado
de la JA Sabadell i Emma Almagro de l’Agrupació s’han adjudicat la 3ª Milla de Festa Major Ciutat de Rubí a la categoria absoluta. Les 8 curses van començar amb puntualitat tot i unes gotes de pluja que van caure a l’ inici. El circuit a la Rambleta Joan Miró, amb un tobogan al mig, ha estat força exigent i a la vegada espectacular i molt vistós. L’ alta participació ha anat acompanyada d’un gran nivell organitzatiu i tot plegat a confluït en una gran matinal esportiva i de festa.

A les categories de pre-benjamins els guanyadors Edit Guzmán del Club Atlètic Igualada i Adam Mounim del C.A. Canovelles i els benjamins Claudia Alcolea del Ripollet i Isaac Paradas del C.A. Mollet es van imposar amb una distància de 609 metres. A partir dels alevins la distància ja era la reglamentària de 1609 metres, és a dir 3 voltes al circuit més la recta d’arribada. La Mariona Garcia de l’Agrupació i Antonio López del Mollet van ser els guanyadors i en infantils la Paola Carmona del Ripollet i Marc Rodríguez com a independent. A la categoria de cadets, amb un gran nivell atlètic, la Najwa Chouati del Manresa i Bilal Berrouhou de la J.A. Sabadell van guanyar les seves respectives proves al igual que els juvenils Amina Alvarez del ISS Hospitalet i Oussama Chouati del Manresa. Les categories de veterans van ser de les més nombroses demostrant any rere any que la edat no és cap impediment per córrer. La veterana Laura Martin com a Independent va guanyar la seva prova i a la categoria masculí en veterans A el guanyador Sergio Calvo del Incesa Aranda i en veterans B Josep Xavier Nin del C.A. Nou Barris ho van fer a les seves curses.

Per part de la U.A.Rubí van participar un bon grapat d’atletes destacant la 2ª posició en Pre-benjamins masculí del Oriol Ardevol i en Benjamins masculí del Ruben Dieguez. També a la categoria cadet masculí l’Albert López va fer una gran cursa aconseguint la 2ª posició.

L’entrega de trofeus ha estat a càrrec del nou Regidor d’esports Josep Castro, Ismael Aguilera tècnic d’esport de l’Ajuntament i el President de la UAR Antonio Bernal. Finalment es van sortejar 5 bosses d’esport de la UAR i 5 pernills del Mercat de Rubí entre tots els participants. Tots els corredor van rebre una petita bossa amb diferents regals dels nostres patrocinadors.

La UAR vol agrair el suport de les empreses Coca-Cola, Aguas Veri, Laboratorios Viñas, Farmacia Kronos, Rubi Centre Comercial, Mercat de Rubí i Halcón Viatge i molt especialment als molts voluntaris de la UAR que han fet possible una magnifica organització. Gràcies a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario